10 gode dyne råd

Den ultimative guide til valg af dyne.

Tjek denne video og find den helt perfekte dundyne for dig. Se hvordan du vælger en god kvalitets dyne, som du kan sove trygt og roligt under, de næste 10 – 15 år.  Videoen fra Soveland.dk gør dig på 3 minutter i stand til at vælge den helt rigtige dyne, gennem 10 korte og præcise punkter. Her finder du mange gode dyne råd.

 

 

De 10 ultimative dyne råd

Videoen indeholder disse 10 dyne råd. Hvis du ser denne video er du en hel del klogere på dyner og ikke mindst hvilke egenskaber, som er de vigtige. Videoen giver dig svar på hvorfor bæreevne, batist vår, NoMite betræk og danske producenter er så vigtige for det endelige produkt.

1. Køb Dansk Dyne – er det nødvendigt?

2. Dyne type – 4 forskellige

3. Sommerdyne – et must?

4. Bæreevne – vigtig, under forudsætning af…

5. Betræk – holdbarhed og smidighed

6. Størrelse – det gør en forskel!

7. Tillid – til hvem og hvorfor?

8. Mærkninger – de vigtigste 3

9. Pris – et godt tilbud!

10. DET ABSOLUT VIGTIGSTE TIP !!! (se videoen)

 

Denne video med 10 dyne råd præsenteres i samarbejde med webshoppen www.Soveland.dk. Dyne-Experten har over 20 års erfaring med dyner og Soveland.dk har siden 2009 solgt dyner i 15 lande til over 50.000 kunder.

 

 

3 thoughts on “10 gode dyne råd

  1. Hej Maria, jeg beklager det sene svar.

   Jeg har tjekket markedet og har ikke fundet nogle kvalitets dyner med Aloe Vera, som jeg kan anbefale. Jeg mener de vigtigste kriterier for at vælge en ny dyne er at dynen er dansk produceret og har et NoMite, samt Øko-Tex certificeret betræk. Jeg har ikke fundet nogle Aloe Vera dyner som har disse egenskaber.

   Mvh Torben

  2. Hej Maria, fandt du dynen?

   Jeg mener det bliver svært at finde en dyne i 120 cm, da normal størrelse er 140×200 cm.

   Det burde ikke være svært at finde en vinterdyne eller varm helårsdyne, du skal blot se efter en dundyne med bæreevne over 10 (gerne moskudsun bæreevne 11) som har omkring 800 gram fyld. det er vigtigt at dynen har omkring 800 gram fyld, da jeg hos JYSK har set dyner med kun 500 gram, som har fået betegnelsen varm??? Det forstår jeg simpelthen ikke, deres kunder må da blive frygteligt sure når de ligger og fryser under en “varm dyne”.

   Hvorfor ønsker du en dyne med Aloe Vera? Jeg mener mærker som NoMite, Øko Tex 100 og DownAfresh, har større betydelse for dynens kvalitet.

   Jeg beklage mit sene svar til dig (jeg havde desværre overset dit spørgsmål) men håber at høre om du har fundet en dyne som du er glad for.

   Mvh Torben – DyneEksperten

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.