Twister moskusdyne – Til dig som fryser om fødderne
Dyner

Twister moskusdyne – Til dig som fryser om fødderne

Er du typen som fryser om fødderne og generelt bare gerne vil have en dejlig varm dyne, som du rigtig kan putte med? Så læs med herunder, hvor vi fortæller om en ny type moskusdyne fra Ringsted Dun.

Ringsted Dun har lanceret den helt perfekte dyne netop for dig. Dynen som de kalder Twister har en helt speciel konstruktion, hvor der er ekstra fyld i bunden og langs siderne af dynen. Dette gør at dynen giver ekstra varme omkring fødderne, eller til overkroppen, alt efter hvordan du vælger at vende dynen. Det ekstra fyld i siderne gør samtidig, at dynen vil føles mere tung og falder bedre ned langs kroppen.

Twister Moskusdyne

Twister dynen er fyldt med lækre hvide moskusdun, og har en høj bæreevne på 11. Derudover har denne moskusdyne et ekstra fint betræk af 100% bomuldssatin. Det gør dynen mere smidig, men også mere slidstærk (sammenlignet med fx et bomuldscambric betræk).Twister moskusdyne ringsted-dun

Denne moskusdyne er en varm helårsdyne med hele 810g dun (140×200 cm). Så selvom det kan være tiltalende med den ekstra varme omkring fødderne, skal du altså kun vælge denne moskusdyne, hvis du har tildens til at fryse om natten og er lidt kuldskær.

Som alle Ringsted Duns kvalitets dyner, er denne moskusdyne selvfølgelig produceret i Danmark, den har et NoMite betræk, som gør at husstøvmider ikke kan trænge ind i dynen og ikke mindst 10 års garanti.

 

Illustrationen nedenfor viser fordelingen af dun, hvor det røde felt er området med ekstra fyld.

twister moskusdyne illu

Vi har arbejdet med boligtekstiler og dyner de sidste 20 år, og ønsker med denne site at dele vores viden og erfaringer.