ProSleep

ProSleep – Dansk kvalitet

ProSleep er et dansk mærke, der står for høj kvalitet til rimelige priser. Alle dyner og puder er produceret i Danmark, hvilket er din garanti og sikkerhed for god kvalitet. Derudover er der i produktionen taget hensyn til dyrevelfærd og arbejdsmiljø. Alle Deres produkter er gennemtestede og sikrer dig en optimal søvn de næste mange år.

 

ProSleep dyner, puder, senge og topmadrasser

ProSleep Dun dyner

Køber du en ProSleep dun dyne er du sikker på, at du i de næste mange år har en rigtig god dyne. Alle dyner er fremstillet i Danmark og er Oeko-Tex og DownAfresh certificeret. Derudover er de NOMITE certificeret, hvilket vil sige, at betrækket er vævet så tæt, at husstøvmider ikke kan trænge igennem. Dynerne kan vaskes ved 60 grader.

 

ProSleep Fiberdyner

De producerer også fiberdyner i en god kvalitet. Disse dyner er dog ikke produceret i Danmark, men kommer fra Norge. De har fyld af silikoniserede hulfibre og kan vaskes ved 40 grader.

Herudover producerer de topmadrasser og senge af høj kvalitet. Du finder bl.a. deres senge sortiment hos www.soveland.dk/senge, der også er produceret i Danmark.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.