Dobbeltdyne Guide

Dobbeltdyne guide

Det er hyggeligt, at sove under den samme dyne og mange vælger at købe en dobbeltdyne.

Det er ikke sikkert, at du vil sove under dobbeltdynen hele året. Mange vælger kun at bruge dobbeltdyner i vinter halvåret hvor man typisk har et større behov, for at blive varmet op.  Det er ikke alle som ønsker at sove under en dobbeltdyne, men med den nye King Size dobbeltdyne 240×220 cm, kan man ligge nøjagtig så tæt som man har lyst til.

Prøv endelig en dobbeltdyne, men udeluk ikke muligheden, for at bruge et par enkelte sommerdyner i sommer halvåret, hvor det kan blive for varmt under dobbeltdynen.

Dobbeltdyner fås i 3 størrelser:

Dyne 200×200 cm, er ikke mere så populær og udvalget af dobbelt sengetøj 200×200 cm er på vej ud, så vi vil simpelthen fraråde at man vælger denne størrelse.

Dyne 200×220 cm, er den mest populære størrelse og den vil passe til de flestes behov. Udvalget af dobbelt sengetøj til disse dobbeltdyner er stort og fås i mange kvaliteter til fornuftige priser.

Dyne 240×220 cm, også kaldt “King Size” eller “American Size” er den største dobbeltdyne på markedet og det er også størrelsen i størst vækst. Den eneste grund til ikke at vælge denne store dobbeltdyne 240×220 cm skulle være prisen. Prisen er højere, da den jo selvfølgelig følger dynens størrelse. Find den dobbeltdyne størrelse som du har det bedst med og passer til dit behov.

Kvalitet og pris

Du skal altid sørge for at få mest muligt dyne for pengene, men find ud af hvad dit behov er, tjek kvalitet og producent og vælg så det bedste tilbud. Det er ikke så svært –  man skal blot tænke sig om, og være opmærksom på at kvalitet og pris ofte følges ad. Selvom en kvalitets dobbeltdyne fra en leverandør som Ringsted Dun kan virke dyr, så holder dynen 10 – 15 år og prisen for en god dyne ender under 1 kr pr nat. Så spar ikke på din nattesøvn, det kan simpelthen ikke betale sig i det lange løb. Tjek evt. de altid gode tilbud hos Soveland.dk Se Tilbud

Dansk – Garanti for kvalitet

Køb dobbeltdyner hos en dansk producent og ikke blot dyner med et dansk navn. Nordisk fjer og Kronborg dyner, kommer fra østen og er ikke pengene værd uanset hvor billige de syntes at være. Vælger du at købe en billig dobbeltdyne hos IKEA, Bilka eller JYSK, til halv pris, så sover du med en dårligere dyne. Derudover holder den måske halv så lang tid! Hvad har man så egentligt sparet? Gå endeligt efter et godt tilbud, men gå ikke på kompromis med kvaliteten.

Dobbeltdyne hele året!

Det kan være helt fantastisk at varme sig under en dobbeltdyne i vinter halvåret. Men det kan også være frygteligt at ligge og svede under den samme dyne hele sommeren. Ligesom med almindelige dyner, så skal man selvfølgelig have en sommerdyne om sommeren og en varmere dyne til resten af året. Man kan få sommer dobbeltdyner og køber man dem i en god kvalitet kan det være en rigtig god oplevelse. Overvej muligheden for at sove med enkelte sommerdyner om sommeren og en varm dobbeltdyne resten af året.

Har du brug for at vide hvordan man vælger den rigtige dundyne kvalitet, så tjek vores Dyne Guide.

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.