Ringsted Dun TILBUD – TV kampagne
Dyner, Søvn

Ringsted Dun TILBUD – TV kampagne

Ringsted Dun kører lige nu en landsdækkende kampagne på de lækreste dundyner – du finder dem lige nu til 1/2 pris. Læs mere her omkring de 2 dyner fra kampagnen.

Satin Moskusdyne

Denne moskusdyne har et lækkert super blødt og meget slidstærkt betræk af 100% bomuldssatin. Dynen er syet i 6×8 kassetter (140×200 cm) og er fyldt med 625 gram fine nye moskusdun, bæreevne 11. Satin moskusdynen er Oeko-tex, Nomite og DownAfresh certificeret. En allergivenlig dyne, der passer perfekt til hele familien. Dynen fås både som enkelt dyne 140×200 cm og 140×220 cm samt som dobbeltdyne. Sælges på tilbud i en begrænset periode.

Satin Moskusdyne - Set på TV
Satin Moskusdyne – køb den her

Gåsedunsdyne

Denne eksklusive gåsedunsdyne er en helt ny dyne i Ringsted Duns sortiment. Dynen er fyldt med 100% fine nye gåsedun og har et lækkert betræk i bomuldsbatist 80/80. Dynen er syet i 6×8 kassetter (140×200 cm) og er fyld med 450 gram gåsedun, bæreevne 13. Gåsdunsdynen er Oeko-tex, Nomite og DownAfresh certificeret.

Dyner med fyld af gåsedun har normalt en bæreevne på 12. I denne dyne har Ringsted Dun lavet en fin sortering af dunene og sorteret de aller fineste dun med en bæreevne på 13 fra til denne eksklusive dyne. En dyne til livsnyderen, der ønsker at sove under en sky. Sælges til 1/2 pris i en begrænset periode.

Gåsedunsdyne fra Ringsted Dun
Gåsedunsdyne – køb den her

Vi har arbejdet med boligtekstiler og dyner de sidste 20 år, og ønsker med denne site at dele vores viden og erfaringer.