Ringsted Dun – Jubilæums sommerdyne
Uncategorized

Ringsted Dun – Jubilæums sommerdyne

Alt for mange sover med deres helårsdyne året rundt. Er du en af dem, der ligger og vender og drejer dig i sengen når temperaturen stiger udenfor. Så bør du overveje at skifte til en sommerdyne, så du igen kan få din gode nattesøvn. Vi anbefaler, at du bruger en sommerdyne i de varmeste 3-4 måneder om året.

Sommerdyne og sommerpude

Ringsted Dun fejrer i år deres 70 års jubilæum. De har i den forbindelse lanceret en Jubilæumsserie, der består af en sommerdyne og en sommerpude.

Sommerdyne

Lækker dun sommerdyne fra Ringsted Dun.

Dynen er fyldt med fine nye europæiske andedun, bæreevne 9. Dynen har et blødt betræk af bomuldscambric og er syet i 6×8 kassetter, så den falder godt omkring kroppen. Dynen fåes i alm. størrelse, med ekstra længde og i alle 3 dobbeltdyne størrelser.

Sælges lige nu til 1/2 pris – 599,- og kan købes her www.soveland.dk

 

 

 

sommerpudeSommerpude med kølende effekt.

Jubilæums sommerpude med en kølende side. Puden har alm. betræk på den ene side og en temperaturregulerende side med mikro kapsler. Puden er en 3 lags pude i mellem højde, med 650 gram fyldvægt. Puden er fyldt med europæisk dun/småfjer, bæreevne 9/7.

Sælges lige nu til en jubilæumspris på 499,- og kan købes her www.soveland.dk

Vi har arbejdet med boligtekstiler og dyner de sidste 20 år, og ønsker med denne site at dele vores viden og erfaringer.