TempraKon

TEMPRAKON – Varmeregulerende dyner

TEMPRAKON ADVANCE er nyeste teknologi til optimering af temperatur og fugtregulering.

Nu er TEMPRAKON meget mere effektfuld og synlig. Kombineret med ny “certified space technology”: FRESH, som ved hjælp af naturlige olier, fra bl.a. Neem træet, hjælper med at opretholde et sundt og rent sovemiljø. Quilt of Denmark producere et bredt udvalg af denne populære ADVANCE serie.

TEMPRAKON ADVANCE

Vi er stolte af, at kunne præsentere TEMPRAKON ADVANCE – den intelligente måde at sove på. TEMPRAKON ADVANCE er nyeste teknologi til optimering af temperatur- og fugtregulering. Nu meget mere effektfuld og synlig.

Kombineret med ny “certified space technology”: FRESH, som ved hjælp af naturlige olier, fra bl.a. Neem træet, hjælper med at opretholde et sundt og rent sovemiljø. TEMPRAKON ADVANCE er det eneste produkt i verden, som har dobbelt space certificering. ADVANCE har yderligere forbedringer af den teknologi, som har gjort TEMPRAKON førende.

ADVANCE teknologi

Millionvis af små mikrokapsler fyldt med en særlig voks, der køler ned, når det er for varmt og varmer op når det er for koldt, og leder samtidig fugten bort, når man sveder.

FRESH teknologi

FRESH er baseret på 100% naturlige olier fra blandt andet Neem træet. FRESH er en yderst aktiv behandling, mod bakterier og husstøvmider.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.