Quilt of Denmark

Quilt of Denmark

– Nytænkning, kvalitet og etik

For Quilt of Denmark er de tre ord ensbetydende med hele deres forretning, deres tankesæt og deres produktion af dundyner og puder.

Til fremstilling af Quilt of Denmarks dyner og puder benytter de de bedste råvarer. Det vil sige råvarer, hvor der i hele fremstillings-processen tages hensyn til fundamentale værdier som miljø, natur og dyreetik. Quilt of Denmark tager skarp afstand fra al dyremishandling herunder plukning af dun og fjer fra levende dyr. Det er vigtigt for dem at sikre, at alle dyr behandles ordentligt, og at vanrøgt af dyr bør bekæmpes på alle niveauer.

Det brænder vi for…

Quilts of Denmark er ikke som andre producenter af soveprodukter. Hos Quilt of Denmark er innovation, etik, kvalitet og ikke mindst modet til at tænke anderledes helt grundlæggende for al deres arbejde og produkter.

Det har gjort Quilt of Denmark førende på markedet inden for Functional Bedding – og den position er de stolte af. Hver dag arbejder Quilt of Denmark for udvikling, produktion og salg af funktionelle soveprodukter, der ikke alene forbedrer den gode nattesøvn, men som også er produceret med naturfyld og i respekt for miljø, dyr og natur.

Det fortjener vi alle!

Quilt of Denmark producere TempraKon dyner

TEMPRAKON® ADVANCE er nyeste teknologi til optimering af temperatur- og fugtregulering. Nu meget mere effektfuld og synlig. Kombineret med ny “certificed space technology”: FRESH, som ved hjælp af naturlige olier, fra bl.a. Neem træet, hjælper med at opretholde et sundt og rent sovemiljø. TEMPRAKON ADVANCE er det eneste produkt i verden, som har dobbelt space certificering.

Quilt of Denmark – Pure & Care

Pure & Care er en dansk produceret VERDENSNYHED – en kollektion af dundyner og dunpuder, udviklet efter de nyeste og meget strenge kriterier fra Astma-Allergi Danmark. Hver dag udsættes vi for alverdens påvirkninger, der gør at flere og flere udvikler allergi. Nu kan du træffe det sunde valg, så kan du trygt putte dig og dit barn til natten.

Quilt of Denmark ved hvor vigtigt det er at få en rigtig god nattesøvn. Jo bedre din søvn er, des friskere og mere udhvilet er du den forestående dag. Derfor er det en vigtig beslutning når du skal vælge din dyne eller pude. Quilt of Denmark produkter fremstilles af de bedste råvarer, der nøje er udvalgt ud fra høje krav til såvel sundhed, komfort og holdbarhed.

Quilt of Denmark – Pure Sleep

Naturfyldet består udelukkende af helt nye, finsorterede dun og fjer, der har gennemgået en grundig vaskeproces, efterfulgt af en desinficerende varme behandling. Det hudvenlige vår er fremstillet i 100% ren bomuld, og har opnået sin bløde og smidige overflade gennem en stærk og tæt vævning af lange, fine bomuldsfibre.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.