Ringsted Dun TV kampagne – Moskusdyne tilbud
Dyner

Ringsted Dun TV kampagne – Moskusdyne tilbud

Ringsted Dun TV dyne

Hvem vil ikke gerne have en lækker ny dyne og helst til en fantastisk pris? Ringsted Dun har lige nu et helt kanon tilbud på en lækker fyldig helårsdyne moskusdunsdyne. Dynen er som sagt med lækre hvide europæiske moskusdun, med en bæreevne på 11.

Ringsted Dun kører lige nu tv reklamer med tilbuddet, hvor du får denne fantastiske moskusdyne til halv pris – NU KUN 999 (spar 1.000 kr.)

Bæreevne

Bæreevnen på en dundyne, viser hvilken kvalitet dun fyldet har. Bæreevne skalaen går fra 2 til 16 (16 finder du dog kun i edderduns dyner). Og reglen er meget simpel – jo højere bæreevne, jo bedre er dyne simpelthen. Vi anbefaler altid vores kunder at købe en dyne med en bæreevne på mindst 9 og helt 10. Så får man en god dyne, som holder i mange år fremover. Så en bæreevne på 11, ligesom dette tilbud på en moskusdunsdyne er helt ideelt!

Køb dansk

Når du finder et godt dyne tilbud, kan det være en rigtig god ide at tjekke om dynen er dansk produceret. Dette skyldes at vi i Danmark har nogle stramme regler for dyne produktion og ikke mindst dyrevelfærd. Ved at købe en dansk dyne sikre du dig derved at få en dyne, hvor dunene ikke er plukket fra levende fugle og at indholdet i din nye dyne lever op til, hvad de lover. Ringsted Dun er blandt de førende dyne producenter i Danmark og lever selvfølgelig op til alle krav omkring mærkning og dyrevelfærd –

Mærkning

Ringsted Duns dyner er f.eks. alle Øko-tex certificeret – Dette fortæller om dynens betræk og kvaliteten af dette. Derudover er dynerne også mærket med Downafresh, Downafresh er din sikkerhed for at dynen fyld er behandlet rigtigt og efter alle kunstens regler og altså din sikkerhed for, at dynens fyld er førsteklasse.

Sidst men ikke mindst har dynerne også NoMite betræk. Dette betyder at betrækket er vævet så fint, at blandt andet husstøvmider ikke kan trænge ind i dynen.

Alt i alt er denne moskusdyne fra Ringsted Dun altså et virkelig godt købt til hele familien. Men husk at tilbuddet er tidsbegrænset, så du skal ikke vente for længe…

Køb dynen online her – i alle størrelser!

tvdyne-ringsted-dun-side

Vi har arbejdet med boligtekstiler og dyner de sidste 20 år, og ønsker med denne site at dele vores viden og erfaringer.